bryan adams budapest

Bryan Adams Budapest

Visste du at Bryan Adams har hatt en av sine største konserter i historien i Budapest? Han er dypt elsket av ungarerne, og da det ble arrangert en gratiskonsert på Heroes Square i Budapest i 2019, kom mer enn 100 000 mennesker for å nyte showet. Var du en av dem? Vil du se og høre Bryan Adams når han returnerer til Budapest i oktober 2024?

Bryan Adams vil reise over hele Europa i 2024 på sin «So Happy It Hurts Tour». Han starter i Storbritannia, og reiser deretter til land som Norge, Sverige, Danmark, Polen, Tyskland, Spania, Frankrike, Sveits, Estland, Latvia, Finland, Litauen, Belgia, Luxembourg og Nederland under turneen. Men, høydepunktet er selvfølgelig Bryan Adams-konserten i Budapest.

Konserten arrangeres i den fantastiske MVM Dome, som ligger ved siden av hovedveien som forbinder Budapests indre by med den populære flyplassen. Dette lokalet brukes ofte til sportsarrangementer, men 14. oktober 2024 handler dette stedet om den fantastiske og legendariske sangeren og gitaristen, Bryan Adams.

Bryan Adams-konsert i Budapest

Dato: 12. oktober 2024
Sted: MVM Dome
Billetter: Viagogo (dette er en markedsplass hvor du kan kjøpe billetter fra andre)

Dette er en av mange fantastiske konserter i Budapest denne høsten. Kanskje du vil komme og høre på Andre Rieu eller Andrea Bocelli i MVM Dome senere i høst? Eller planlegger du å reise tilbake til Budapest for å oppleve julemarkedene i november eller desember? Du kan lese mye mer om hva som skjer i Budapest ved å klikke på lenken.

Stikkord: ,

Dato

okt 14 2024

Tid

Hele dagen

Sted

MVM Dome
MVM Dome
Kategori

Legg inn en kommentar