Balaton Sound 2015

Balaton Sound 2024

Har du lyst til å besøke en av de mest populære festivalene i Ungarn? Liker du å bade og sole deg, samtidig som du har mye bra musikk på øret? Da er Balaton Sound for deg!

Balaton Sound
Balaton Sound

Dette er festivalen som arrangeres i Zamardi, en liten by som ligger rett ved Siofok, en by langs ved innsjøen Balaton som er det store sommerparadiset i Ungarn. Balaton er en innsjø som er litt over 200 km i omkrets, og hit kommer drøssevis av folk fra både inn og utland hvert år for å slappe av og for å nyte varmt vann i lekre Balaton. Tusenvis av mennesker kommer også for å få med seg Balaton Sound, og ikke bare vanlige folk, men også kjente artister. Dette gjør Balaton Sound til den største festen ved Balaton hvert eneste år, og det at nabobyen Siofok i utgangspunktet også er kjent for å være festbyen ved Balaton gjør ikke området noe dummere å besøke!

Vil du altså bli med å feste og danse og bade i Balaton sammen med titusener av lokale og tilreisende er dette festivalen du bør få med deg!

Det pleier å være over 170,000 mennesker på festivalen, så du trenger ikke å være redd for at du blir ensom underveis hvis du legger turen til Balaton Sound i denne perioden!

Balaton Sound 2024

I 2024 blir festivalen arrangert fra 3 juli til 6 juli, så om du har tid og lyst, er dette et program vi varmt kan anbefale! Om du heller er tørst og ønsker å forbli i Budapest kan kanskje et bryggeribesøk være mer spennende? Kos deg i allefall!

Dette er bare en av mange festivaler og spennende arrangementer i Ungarn hvert eneste år. Du kan lese mer om hva som skjer i Budapest her i vår Budapest Guide, og vi hjelper også til med transport til og fra flyplassen og mye mer om du skulle trenger det.

Vi har hjulpet turister som kommer til Budapest i mer enn ti år, og vi har samtidig den eneste ekte nordmannen med guidelisens i Budapest og Ungarn. Med andre ord, du er i trygge hender om vi får hjelpe deg med din reise og ditt opphold i Budapest og i Ungarn.

Stikkord:

Dato

jul 03 - 06 2024

Tid

Hele dagen

Sted

Balaton, Ungarn
Balaton, Ungarn
Balaton, Ungarn
Kategori

Legg inn en kommentar