En god anbefaling

Comme Chez Soi i Budapest

Tidligere denne uka hadde vi gleden av å ta med fire norske damer på guidet tur kombinert med henting på flyplassen. Dagen derpå hadde vi arrangert en tur til Szentendre med samme gjengen. Men, under den guidede turen fikk vi spørsmål om vi hadde noe tips om hvor de skulle spise på kvelden. Vel, det finnes jo mange muligheter, men guiden kom med forslaget Comme Chez Soi. En liten, intim og koselig restaurant, men med en fantastisk service og god gåselever (samt mange andre retter). Men, det er jo alltid litt skummelt å komme med tips… hva om gjestene ikke liker restauranten, hva om de blir skuffa osv?

Men dagen derpå møttes vi igjen for å dra til Szentendre og da var vi også spente på hvordan de trivdes på restauranten kvelden i forveien. Til vår store glede ble tipset godt mottatt, faktisk så godt at damene booket bord på samme restauranten en gang til i løpet av oppholdet. Det tyder på at de var fornøyd.

Det er jo selvfølgelig ikke alltid vi lykkes så godt med anbefalinger, men ta en titt rundt på siden, les om restaurantene, reserver bord gratis via vår side og om du skulle være usikker eller trenge tips er det jo bare å sende en email. Og i etterkant av besøket, ikke glem å komme tilbake for å dele din erfaring med resten av våre besøkende!

Budapest restauranter

Comme Chez Soi i Budapest
Comme Chez Soi i Budapest

Forøvrig, hvis du er på vei til London i framtiden, kan vi varmt anbefale denne London Guiden

Del innholdet med andre