Daglige flyvninger mellom Budapest og Oslo med Norwegian fra 20 februar.

Det har vært en treg vinter for de som jobber med turister i Budapest, men fra den 20 februar forventes det mer turister ettersom Norwegian da starter med daglige flyvninger til Budapest igjen.

De fleste som flyr til Budapest i januar er studenter som reiser til og fra Ungarn for å ta eksamner, samt de som pendler mellom Ungarn og Norge på grunn av jobb eller lignende. Med andre ord, januar er ikke en stormåned for turisme. Men hvorfor skulle det være det? Temperaturene i byen er rundt 0 grader og det er ikke så mye som skjer. Men, fra slutten av februar blir det fort varmere og med det så blir byen også mye hyggeligere å besøke.

Det var en tid der WizzAir hadde direkteflyvninger mellom Oslo og Budapest, samt fra Bergen til Budapest. De dagene er over og det er nå kun Norwegian som har direkteflyvninger som kobler Norge med Ungarn. Heldigvis er disse travel ruter, noe som betyr at de fylles raskt opp med turister, studenter, og arbeidere som reiser mellom Oslo og Budapest.

Er du en av de som ønsker å legge turen til Budapest i 2023? Vi har mange spennende programmer klare for deg som båtturer på Donau, guidede turer, vinsmaking, utflukter, og annen moro. Vi kan også hjelpe til med bordreservasjoner på flere restauranter, så det er bare å se seg rundt for å finne informasjon om det du er interessert i.

God reise til Budapest!

Del innholdet med andre

Legg inn en kommentar