Budapest hotell anbefalinger

Vi går nå inn i den sesongen i året da det skjer aller mest i Budapest og når det kommer flest turister (bortsett fra helga med Formel 1). For vår del betyr det at det er fullbooket med guidede turer, utflukter til Szentendre og lignende allerede, så om du ønsker å booke noe, bør du skynde deg for å få det programmet du er på jakt etter.

En annen ting som er viktig å ordne er et godt hotell i Budapest, og viktigere enn alt er at du velger et godt hotell med god beliggenhet. Det finnes mange lure hoteller som skriver om sentral beliggenhet og lignende, men som i sannhet ligger langt utenfor sentrum, så derfor kan det være lurt å se litt ekstra godt etter før man gjør en eventuell booking. Av den grunn kommer vi her med noen hotellanbefalinger for Budapest. Hotellene du ser her har god beliggenhet, og også gode priser for øyeblikket, noe som gjør at de kan passe for deg og ditt reisefølge når dere kommer på besøk i sensommeren eller høsten 2012.

Anbefalte Budapest hoteller

– Mercure City Center (****) – Reserver rom
– Iberostar Grand Hotel (*****) – Reserver rom
– Sofitel (*****) – Reserver rom
– La Prima Fashion (****) – Reserver rom
– Hotel Erzsebet City Center (***) – Reserver Rom

Om du skal besøke Dublin, kan vi varmt anbefale en pub crawl i byen. WorldCityGuides har også lansert sin nye Belfast guide med informasjon om denne spennende byen i Nord-Irland, så om du skal til Belfast, besøk den siden!

Del innholdet med andre