Bocuse d’Or finale 2016

Bocuse d'Or finale 2016

Bocuse d'Or finale 20162015 var et stort år for norsk kokkekunst, for i Bocuse d’Or finalen i Lyon tok Ørjan Johannessen det lengste strået og vant hele konkuransen. Dette er en av de største og mest prestisjebærende kokkekunkuranser i verden, så å vinne denne er utrolig stort.

Annenhvert år blir Bocuse d Or arrangert i Lyon (slik den da ble i 2015 der Norge vant), og hvert andre år blir den så arrangert et annet sted. Og, hvor gledelig er det ikke da at konkuransen i 2016 skal arrangeres i Budapest. Det betyr at den 10 og 11 mai i 2016 kommer noen av verdens beste kokker til å komme til Budapest for å lage utrolige mesterverk av mat, som forhåpentligvis smaker enda bedre enn de ser ut! Og det som gjør det spennende er om de kanskje kommer til å legge inn litt typiske ungarske ingredienser i menyen som kokkene må bruke, for å sette litt ungarske preg på det hele!

Det blir utrolig spennende, og dette kommer til å foregå i Hungexpo som ligger relativt nær til for eksempel Budapest Sportarena og metrostasjonen Stadionok i Budapest.

Om du ikke har så store krav til maten, kan vi hjelpe deg med mye annen god mat i Budapest. Det finnes bryggeribesøk med middag, vinmiddag og utflukter av forskjellige slag! Les rundt på siden og ta kontakt om det er noe vi kan hjelpe til med!

Del innholdet med andre

Legg inn en kommentar