Bestill bord via oss og få kjempetilbud på taxi

Når man skal ut å spise i Budapest på kveldstid kan det alltids være greit å ha bordreservasjonen i orden. Det som også kan være greit å ha i orden er taxien, ettersom taxiene i Budapest kanskje ikke har det beste ryktet i verden. Derfor har vi nå et kjempetilbud som følger:

La oss bestille bord på en av restaurantene listet opp nedenfor etter 18.00 på kvelden, og vi gir deg superpris på taxitransporten til restauranten. Det vil si at hvis man er mellom 2-4 personer betaler man maks 2500 HUF (vanligvis vil prisen dog bli 1500 HUF), og ved 4-8 personer betaler man maks 3500 HUF (vanlligvis vil prisen dog bli 2500 HUF). Prisen kommer ann på beliggenheten av hotellet deres i Budapest, så hvis det ligger litt i utkanten av sentrum kan den høyere prisen bli aktuell, men det er jo uansett skrekkelig billig. Tenk bare på det at 3500 HUF kun er noen få kroner i overkant av 100 NOK.

Så hvis du ønsker dette bare skriv det i kommentar-feltet når du utfører bordreservasjonen, og glem inderlig ikke å skrive hvilket hotell dere skal bo på i Budapest.

Restaurantene tilbudet gjelder for er:
– Sir Lancelot
– Karpatia
– Gundel
– Matyas Pince
– Pampas Steakhouse
– Belcanto

Les mer om restaurantene her, og for å bestille bord kan du gå hit!

Del innholdet med andre