Kokkeskole

Lær å lage ekte Ungarsk mat
Lær å lage ekte Ungarsk mat

Nå har du endelig muligheten til å bli Ungarsk kokkemester. Vi inviteter deg til å bli med på Ungarsk kokkeskole der du lager en tre retters Ungarsk lunsj, med en Ungarsk kokk ved din side. Etter dette trenger du ikke lenger være usikker på hvordan gulasjsuppa tilberedes av en ekte ungarer, for du har sett det og vært med på det selv. Programmet foregår relativt godt plassert i sentrum av Budapest og er tilgjengelig fra to personer og opp til førti personer. Det er ikke bare spennende og lærerikt, men du kan også droppe lunsjkostnaden den dagen ettersom du etter å ha tilberedt maten kan spise den til lunsj!

På dette kurset lager man som sagt tre retter og i prisen er alt av råvarer, kokk som hjelper til (på Engelsk) og også kaffe, te og brus inkludert.

De tre rettene man tilbereder er:
Suppe: Ungarsk gulasjsuppe
Hovedrett: Ungarske karbonader med erte eller potetstuing
Dessert: Eplestrudel

Det som er spennende er at de tre rettene er vidt forskjellige. Dette gjør at man får et godt innblikk i tre helt forskjellige tilberedingsmåter innenfor den Ungarske kokkeverdenen.

Prisene varierer veldig med størrelsen på gruppen. Noen eksempler:
dette programmet er dessverre ikke lenger tilgjengelig…

Programmet er svært populært så det er veldig viktig å være ute i god tid når man ønsker å reservere dette. De arrangerer vanligvis fra mandag-søndag mellom 10.00 og 17.00.

Lyst til å lage gulasj? Ta kontakt for mer informasjon:

Del innholdet med andre

One thought on “Kokkeskole

  1. Namdals fhs says:

    Vi var en gjeng på 14 personer som dro på dette kokkekurset. Vi ble veldig godt tatt imot, og fikk gode og tydelige instruksjoner på hva vi skulle gjøre. «Læreren» tok seg god tid, og stresset ikke med noe.

    Maten var fantastisk, og det er noe spesielt når man kroner kvelden med å spise mat som man selv har laget! Anbefaler dette på det sterkeste!

Legg inn en kommentar