Formel 1 i Budapest 2017 🗓

Planlegger du en tur til Budapest i 2017 for å få med deg der årlige Formel 1 løpet? Det blir arrangert i perioden mellom 28 og 30 juli, med finalen på søndag den 30 juli.

Helgen der Formel 1 løpet i Budapest blir arrangert er den mest populære helgen å besøke Budapest i året. Alle hotellpriser skrus i taket, og det er utrolig mye som skjer. Av den grunn er det ofte vanskelig å få tak i ledige plasser på restauranter, samt plasser på båtturer på Donau og lignende programmer. Kommer du til byen i denne perioden anbefaler vi deg derfor å være raskt ute med forberedelsene!

Hvis du ønsker å kjøpe billetter til begivenheten finnes det flere steder der du kan gjøre det, blant annet hos Viagogo. Besøk siden og søk på Formula 1, Hungarian Grand Prix eller Hungaroring, og så finner du billetter til begivenheten.

Hvor foregår Formel 1 løpet?

Formel 1 i Budapest

Formel 1 i Budapest

Formel 1 løpet i Budapest foregår på såkalte Hungaroring, en bane som ligger cirka 30 minutter med bil fra Budapest sentrum. Det er dog lurt å reise i god tid på konkurransedagene, ettersom det er mye trafikk i begge retninger. De fleste hoteller har avtaler med taxi selskaper med satte tariffer, så det er den enkleste måten å reise til og fra banen på.

Har du ellers ønsker eller behov for hjelp, er det bare å ta kontakt med oss. Vi arrangerer vanligvis ikke transporten til og fra (etttersom det er billigere å bare hoppe på en taxi som hotellet ditt ordner), men om du ønsker et vingårdsbesøk, en båttur på Donau, vinsmaking eller kanskje et bryggeribesøk, hjelper vi gjerne til med det!

God reise til Budapest, og glem ikke å lese videre i vår Budapest Guide for informasjon om andre ting som skjer i Budapest og spennende aktiviteter.

Del innholdet med andre
from to
Nyheter

Legg inn en kommentar