Tannlege

Tannlegebehandling i Budapest
Tannlegebehandling i Budapest

Ungarn er kjent for tannbehandlinger, og hvert eneste år kommer det ca. 60,000 mennesker til nasjonen for å få sine tenner behandlet på profesjonelle klinikker, med lave priser. Det er mange som er litt skeptiske til både kvalitet og garantier i forbindelse med tannbehandlinger i utlandet, men det er ingen grunn til bekymring. De fleste nordmenn som har vært på tannbehandling med oss i Budapest sier at klinikken er mye finere enn det de er vant til hjemme i moderlandet!

Hvordan kan vi ordne med behandling i Budapest?
Våres tips er: Kom på ferie til Budapest, slapp av, nyt livet, dra på vinsmaking og ha det moro! Men, ta kontakt med oss på forhånd for å få avtalt et tidspunkt for gratis konsultasjon på en tannklinikk i sentrum av Budapest. Der tar de en titt på tennene dine (tar panorama røntgen bilde), gir deg en tilstandsrapport, og hvis det skulle være noen problemer gir de deg et prisforslag på en eventuell behandling.

Så langt koster det hele ingenting, og du kan når som helst reise deg uten å betale noe som helst. Hvis du derimot skulle ha lyst til å gå videre på deler av behandlingen som blir foreslått eller alt, er dette selvfølgelig mulig.

Det som kan være greit å vite er at hvis det bare er snakk om småarbeid, er det nesten like greit å gjøre det i Norge. Men så fort det begynner å bli snakk om flere tusen kroner på arbeidet hjemme i Norge, er det fort mye penger å spare på å ta behandlingen i Budapest.

Har du lyst på en slik konsultasjon? Skriv når du ankommer og ca. når du ønsker en konsultasjon, så ordner vi med tidspunkt og sender deg all informasjon du trenger. Bruk skjemaet på “kontakt oss” siden for å ordne dette, eventuellt hvis du skulle ha noen spørsmål.

Del innholdet med andre

One thought on “Tannlege

  1. Sveinung says:

    Jeg fikk meg en munnrensing der de tok bort tannstein og rensa opp godt i munnen, og var superfornoyd med lokale, tannlege og pris! Kan varmt anbefales…

Legg inn en kommentar