Vinfestival i Tokaj i 2019

Høres det ikke ganske spennende ut å dra til Tokaj for å få med seg den årlige vinfestivalen i oktober? Dette er en begivenhet som arrangeres hvert år i område, og selvom de også har den vinfestival midt på sommeren, er det høstens store innhøstningsfestival som er høydepunktet i området.

I 2019 blir innhøstningsfestivalen holdt fra den 4 til den 6 oktober, og dette er en gyllen mulighet til å besøke området og til å bli bedre kjent med all den gode vinen som produseres i området. Kanskje du ikke er så glad i søt hvitvin? Vel, du trenger ikke å være det, for det er utrolig mye god tørr hvitvin som også produseres i området.

Det er også greit å vite at selve området er svært hyggelig (og billig), så hvis du booker hotell i området tidlig kan dette bli en svært så hyggelig tur!

Vinfestival i Tokaj i oktober 2019
Vinfestival i Tokaj i oktober 2019

Andre vinopplevelser i Ungarn

Om du kanskje ikke ønsker å bruke mye tid på å reise til Tokaj, kan du selvfølgelig få med deg mange andre vinopplevelser i Ungarn allikevel. Vi kan hjelpe til med en hel drøss av vinmiddager og vinsmakingsprogrammer, så det er bare å trykke på lenken for å lese mer om programmer som vi tror kan være av interesse.

Kommer du derimot med et større reisefølge på 10 personer eller flere kan vi også legge opp til enda festligere vinreiser til flere regioner i Ungarn der det også kan legges opp til overnatting, vingårdsbesøk hos gode vinmakere og mye mer. Det er altså ingen grenser for hva som kan ordnes, så hvis du ønsker å bli bedre kjent med Ungarn og nasjonens vinnasjon står vi helt klart til din hjelp!

Men, om du synes det høres mye ut med en lang vinreise kan det kanskje være greit å starte det hele med en av våre flotte vinmiddager i sentrum av Budapest, eller kanskje en tur til den herlige byen Szentendre der du kan nyte tid på marsipanmuseum, bli bedre kjent med byen, få tid til shopping, samt at du får smake på syv deilige viner og deretter blir du foret med en tre retters deilig ungarsk lunsj. Mulighetene er mange, det er bare å glede seg!