Julemarked i Budapest i 2019

Fjorårets julemarked er nesten så vidt over, og allerede begynner folk å stille spørsmål om julemarkedene i Budapest i 2019. Når åpner julemarkedene i Budapest i 2019?

Vi har publisert denne artikkelen i januar 2019, men dessverre er det ingen offisielle datoer klare for julemarkedet i Budapest enda. Disse pleier å bli sluppet mot slutten av august eller starten på september hvert år, noe som betyr at vi må smøre oss med tålmodighet i over et halvt år til før disse datoene blir klare.

DATOENE ER KLARE. DU FINNER ALL INFORMASJON HER.

Men, det betyr ikke at vi trenger å være strutser med hodet i bakken uten noen meninger eller tanker om når julemarkedet åpner. Basert på datoene for julemarkedet på Vörösmarty ter de siste årene ser vi nemlig for oss at julemarkedet der åpner enten den 8 eller den 15 november. Markedet har åpnet på fredager hvert år i de siste årene, så det vil garantert åpne på en fredag, og basert på datoene de siste årene virker enten 8 november eller 15 november som de sannsynlige datoene.

Julemarkedet foran Stefansbasilikaen åpner vanligvis to uker etter markedet på Vörösmarty plassen.

Har du lyst på mer informasjon om julemarkedene i Budapest? Se på den følgende videoen som inneholder mer informasjon om datoene og lignende.

Vi kommer tilbake med mer informasjon og 100% sikre datoer så fort disse er spikret og offentliggjort. Du kan lese mer generell informasjon om julemarkedene i Budapest her.

Ønsker du å få med deg flere spennende programmer i Budapest? Gå ikke glipp av våre spennende vinsmakingsprogrammer, guidede turer, bryggeribesøk, elvecruise på Donau, og mye mer! Du kan lese om alle disse i vår Budapest Guide!