Budapest fra flyet

I dag åpner julemarkedet i Budapest, og det betyr at det vil komme masse nordmenn til Budapest i de kommende ukene for å få med seg festlighetene.

Kommer du til Budapest på dagtid kan du være veldig heldig å få en skikkelig fin innflyvning til Budapest. Det er ikke alltid man får det, for ofte kommer man nordfra, men noen ganger kommer man litt mer fra nord-vest, og da kan man oppleve flott utstikt fra flyet som du kan se på bildet nedenfor.

Slik kan Budapest se ut før landing i Budapest
Slik kan Budapest se ut før landing i Budapest

Hvis du ser nøye på bildet, kan du faktisk se at det er svært så detaljert. Du kan se de viktigste broene på bildet, Parlamentsbygningen, borgen på Gellert høyden, Helteplassen, byparken og mye mer. Har du ikke vært i Budapest før vil det være litt vanskelig å se de ettersom du ikke vet så godt hvor de er, men om du er godt kjent i Budapest vil du se at bildet ovenfor faktisk er svært detaljert og enkelt å finne fram på.

Vi håper uansett at du vil få et flott opphold i Budapest. Om vi kan hjelpe til med elvecruise i Budapest, vinmiddager, eller kanskje en guidet tur er det bare å lese videre her på www.budapestungarn.no og siden ta kontakt når du finner det du ønsker av programmer!