Budafok vin- og champagnefestival

Har du lyst til å få med deg en vin- og champagnefestival i Budapest som er besøkt først og fremst av lokalbefolkningen? Da er dette festivalen du bør få med deg!

Det er mange vin, øl, champagne, pølse, palinka og lignende festivaler i Budapest hvert eneste år. Men, svært mange av disse har relativt dyre inngangsbilletter (sett med ungarske øyne), og det man får servert på innsiden fortsetter så i samme prisklasse. Det gjør at mange av de lokale ikke tar turen innom, og det blir en høy andel turister på festivalen. Synes du det er litt kjipt? Da bør du sjekke ut vin og champagnefestivalen i Budafok!

Budafok vin- og champagnefestival

Budafok er en bydel i Budapest som ligger cirka 20 minutter med trikk fra indre sentrum. Du bør leite etter trikk 47 som går fra Deak Ferenc Ter, Astoria eller Fovarm ter (i sentrum av Budapest). Du må så reise med denne trikken til endestasjonen og når du er framme, er du midt i festivalområdet. Så enkelt og greit er det! Det er helt gratis å være der, og det du siden kjøper i området av både drikke og mat har priser som gjør at selv de fleste ungarere synes det er hyggelig å være i området.

Vin og champagnefestivalen blir arrangert den 1 og 2 september i 2018, og området våkner til live rundt 10.00 hver dag, og holder seg oppegående fram til godt utpå natta.

Har du spørsmål om festivalen er det bare å bruke kommentarfeltet nedenfor for å stille dine spørsmål. Får du ikke med deg denne, men ønsker å få med deg et annet vinprogram i Budapest? Du kan lese mer om slike programmer som vi kan arrangere for deg og ditt reisefølge her.