VM i Judo 2017

Judo World Championships in Budapest

Det er kanskje ikke Judo som regnes som norges nasjonalsport, men om du er en judo fan vil du helt sikkert få med deg VM i judo i Budapest i 2017.

I perioden mellom 28 august og den 3 september blir VM i judo arrangert i Budapest. Det var i lang tid usikkert hvor begivenheten ville finne sted (og i skrivende stund vet Wikipedia det fortsatt ikke), men det hele blir arrangert i Papp Laszlo Budapest Sportarena. Dette er den populære arenaen der de største innendørs-konsertene i Budapest blir arrangert, og det er også her håndballmesterskap og lignende blir holdt. Men, i perioden mellom den 28 august og 3 september i 2017 blir stedet altså brukt til judo, da verdens beste judo-utøvere møtes til dyst i Budapest.

Det er forøvrig det andre verdensmesterskapet i Budapest denne sommeren. I juli blir deg nemlig arrangert svømme VM i Budapest, så det er en annen godbit for sports-entusiaster i Ungarn denne sommeren.

Judo World Championships in Budapest
VM i judo i Budapest i 2017

Hvordan kommer jeg meg til arenaen?

Hvis du vil komme deg til Budapest Sportarena, kan dette gjøres veldig enkelt. Her er noen forskjellige måter å gjøre det på.

  • Hvis du er langs Donau finner du enkelt den hvite broa (Elisabeth-broa). Følg veien på Pest siden som går fra Elisabethbroa, og gå og gå og gå og gå. Du vil etterhvert passere en togstasjon på din venstre side, deretter Arena Plaza senter på din høyre side, og etter litt til ser du Budapest Sportarena på din høyre side.
  • Du kan kjøre med undergrunnsbanen til stoppet Stadionok (rød linje).
  • Kjør med taxi fra ditt hotell eller leiligheter.

Hva annet bør jeg gjøre i Budapest?

Det er mye å gjøre i Budapest, og du kan lese om mange slike programmer her i vår Budapest Guide. Noen av de mest populære programmene er derimot:

  • Vinsmakingsprogrammer i og utenfor Budapest
  • Bryggeribesøk med masse mat og drikke
  • Guidet tur med privat norsktalende guide
  • Elvecruise på Donau med mye god mat
  • Flyplass transport og andre transportoppdrag

Les rundt her i Budapest guiden og ta kontakt om det er noe vi kan hjelpe deg med!

 

Del innholdet med andre

Legg inn en kommentar